Nové barefoot balerínky TULIP II v predaji!

Sú navrhnuté tak, aby uspokojili aj tú najnáročnejšiu barefooťačku. Precízne ušité s použitím kvalitných materiálov, vo vylepšenom designe prinášajú do sveta barefootu nevídanú eleganciu a pohodlie. 


Každej časti balerínok TULIP sme venovali zvláštnu pozornosť, aby nielen dobre vyzerali, ale spĺňali aj všetky dôležité kritéria barefootu. Špička má anatomický tvar, je mäkká a krásne drží tvar. Oproti predchádzajúcej generácii TULIPkov sme stielku podlepili tenkou penou, ktorá ti zaručí ešte väčší komfort pri chôdzi a kompletne sme prerobili päty. 

Tulip II Nude

Designovo najvýraznejšia časť balerínok, päta, je teraz ešte pohodlnejšia, lepšie plní svoju funkciu. Pätu obopne, dobre drží no neodierala. S využitím putka sa TULIPky dajú nosiť aj s remienkami, alebo voliteľnými ozdobami. Je len na tebe, ako ich prispôsobíš svojmu vlastnému štýlu. Dokúpiť si môžeš aj ozdoby na klip, ktoré sa umiestňujú na dekolt topánok. Balerínky sa ti nebudú vyzúvať ani bez remienkov a ozdôb. Na nohe ich udrží lemovka prišitá tak, aby nohu neposúvala, a ty si mala nadmerok tam kde má byť – vpredu.

Súčasťou balenia sú kožené remienky.

Tulip II gold

Dokúpením kožených vkladacích stielok si môžeš zmenšiť vnútorný priestor približne o 2 mm. Stielky sú vhodné ak je tvoja noha podľa veľkostnej tabuľky medzi dvoma číslami, alebo si začínajúca barefooťačka, ktorá si potrebuje na barefoot postupne zvyknúť.

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com