Ďalší výnimočný rok pre SHAPEN

V roku 2023 sme prešli neobyčajnou transformáciou a sme hrdí na to, čo sme dosiahli. Z malej rodinnej firmy, ktorú založili dvaja jednotlivci, sme sa stali celosvetovo uznávanou značkou, ktorú obdivujú milovníci barefoot obuvi po celom svete. Práve vďaka vášmu nadšeniu a podpore sme dosiahli výnimočné míľniky, ktoré nám dodávajú silu a motiváciu vyraziť do roku 2024 plnou parou vpred.

39 nových modelov v rôznych farbách a šírkach

V roku 2023 sme priniesli na trh 39 nových modelov v rozmanitých farbách a šírkach, aby sme uspokojili vaše individuálne potreby a vkus. Každý model je výsledkom našej vášne pre barefoot obuv a snahy prinášať inovácie.

Posilnená zákaznícka podpora

Našu zákaznícku podporu sme posilnili, aby sme mohli rýchlejšie a lepšie reagovať na vaše otázky, podnety, chválu aj kritiku. Vaša spokojnosť je naším hnacím motorom a sme hrdí aj na hodnotenie našej podpory 99,6 % od samotných zákazníkov.

Výnimočné výsledky v kvalite a spokojnosti

Čísla nikdy neklamú. A teraz nám dokonca potvrdzujú, že sme na správnej ceste. Výmenu tovaru v roku 2023 ste si nárokovali iba pri 19 % vašich objednávok. Reklamácie sa nám darí držať dlhodobo na veľmi nízkej úrovni. Tento rok to bolo iba 0,8 % zo všetkých predaných párov, čo potvrdzuje vysokú kvalitu našich topánok.

Medzinárodná prítomnosť

Robíme svet barefootu krajším a to až v 65 krajinách na všetkých kontinentoch. S viac ako 100 veľkoobchodnými partnermi sme si získali dôveru a lojalitu zákazníkov po celom svete.

Rast tímu a komunity

Od začiatku roku 2023 sme sa rozrástli z dvoch na tím 25 talentovaných barefoot nadšencov. Naša spoločnosť nie je len o výrobe topánok, sme komunita, ktorá zdieľa lásku k barefoot životnému štýlu.

Nový rok, nové ciele a plány na rok 2024

Do tohto roku vstupujeme s ambicióznymi plánmi a ešte väčším odhodlaním. Stali sme sa trendsettermi v barefoot obuvi vďaka nášmu nekonvenčnému prístupu. V roku 2024 môžete očakávať ďalšie inovácie, ktoré zásadne zmenia váš pohľad na barefoot obuv.

Váš názor je pre nás dôležitý

Chceme, aby ste sa cítili ako súčasť našej komunity. Napíšte nám, aké novinky by ste radi videli v našej ponuke v roku 2024. Vaše názory sú pre nás cenné a chceme vytvárať produkty, ktoré vyhovujú práve vám.

Ďakujeme vám za vašu podporu, dôveru a lojalitu. Tešíme sa na spoločné kroky v roku 2024.

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com