​Krása sa skrýva v detailoch

Krása sa skrýva v detailoch a my sme si dali na detailoch poriadne záležať. Od dizajnu, konštrukcie, až po výber top materiálov a komponentov. Tomu všetkému kraľuje ručná a poctivá práca. Toto je SHAPEN - vyrobené s láskou, na Slovensku.

Balerínky TULIP sme vyvíjali dlho, veľmi dlho... Je v nich veľký kus srdca, poctivej ručnej práce a dlhoročné skúsenosti majstrov obuvníkov. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby vyhovovala aj tej najnáročnejšej barefooťačke. To všetko zabalené do moderného a štýlového designu, vyrobené s láskou, na Slovensku.

Každej časti topánky sme venovali zvláštnu pozornosť. Začali sme špičkou, často diskutovanou časťou barefoot obuvi. Má anatomický tvar a spĺňa všetky základné kritériá barefootu. No len tvar nestačí. Záleží nám, aby tvoje balerínky vyzerali vždy dobre, špičku sme preto vystužili špeciálnym materiálom s ping-pongovým efektom. Neboj sa, špička je stále mäkká, no vďaka výstuži sa po stlačení vždy vráti do pôvodného stavu. Na zvršku tak nebude vidno vychodené a otlačené prstíky, ani sa ti nevytvoria neestetické preliačeniny.

Aby balerínky neodierali a dobre držali na nohách aj bez remienkov a ozdôb, olemovali sme ich. Lemovku sme však dali len do 3/4 topánky a v päte sme gumičku úplne vynechali. Prečo? Jednoducho preto, aby sa ti noha neposúvala dopredu a aby si mala nadmerok tam, kde má byť - vpredu.

Päta - najvýraznejšia časť balerínok TULIP, dizajnový prvok, vďaka ktorému sú naše balerínky iné a výnimočné. Dobrý dizajn dokáže harmonicky skĺbiť funkčnosť a estetiku a o to nám presne išlo. Farebnosť zvršku a päty je skombinovaná tak, aby spolu vytvárali dokonalý celok. Päty našich balerín nie sú len na okrasu, ale sú aj plne funkčné. Vďaka putku sa dajú TULIPky nosiť s remienkami alebo zlatými ozdobami. Je len na tebe, čo zvolíš.

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com