Objavte čaro triesločinenej kože!

Nadčasová elegancia a prírodný štýl sa stretávajú v novej kolekcii barefoot obuvi od SHAPEN, ktorá prináša topánky vyrobené z triesločinenej kože. Ak vás zaujíma, čo presne znamená tento termín a aké sú výhody obuvi z triesločinenej kože, ste na správnom mieste.

Čo je triesločinená koža?

Triesločinená koža je prírodná koža, ktorá je spracovaná bez použitia chemických látok alebo povrchovej úpravy. Veľmi príjemná na dotyk s nepravidelnými povrchovými štruktúrami a charakteristickou prirodzenou farbou.

Je vhodná na ručnú výrobu. Využíva sa najmä v rôznych remeselných odboroch, ako je obuvníctvo, kde sa táto koža vyznačuje svojou jedinečnou textúrou a estetikou.

Výhody triesločinenej kože:

  1. Prírodnosť: je prírodná a neprepúšťa žiadne škodlivé chemické látky do životného prostredia.
  2. Jedinečná textúra: nepravidelné povrchové štruktúry a charakteristická farba triesločinenej kože dodávajú obuvi jedinečný vzhľad.
  3. Pohodlie: tento druh kože je mäkký a pružný, čo zaisťuje vysoký komfort pri nosení.
  4. Údržba: dá sa ľahko ošetriť obuvníckym tukom, čím sa chráni pred znečistením a zároveň môže stmavnúť, čo pridáva obuvi charakter.
  5. Unikátnosť: každý kus obuvi vyrobený z triesločinenej kože je jedinečný, pretože každá koža má svoje vlastné nepravidelnosti a charakteristické znaky.


Ako sa o triesločinenú kožu starať?

Na lepšiu ochranu a predlženie životnosti triesločinenej kože sa odporúča používať obuvnícky tuk. S použitím mäkkej kefky naneste tenkú vrstvu tuku na čistú kožu pre zvýraznenie farby a ochranu pred nečistotami.

V SHAPEN sme sa rozhodli využiť triesločinenú kožu na výrobu niektorých našich najnovších modelov barefoot topánok, ako sú LILY Natural, GAIA a CALLA. Tieto modely nie sú len o móde, sú aj o pohodlí a zdraví vašich nôh.

Takže ak hľadáte obuv, ktorá nie je len štýlová a elegantná, ale zároveň aj prírodná a pohodlná, modely ako LILY, GAIA a CALLA Natural sú pre vás ideálnou voľbou. Ich jedinečný dizajn a použitie triesločinenej kože zaručujú, že vaše nohy budú nielen šťastné, ale aj krásne obuté v kúsku prírody.

Nechajte sa očariť prírodnou krásou triesločinenej kože a doprajte svojim nohám tú najlepšiu starostlivosť s obuvou od SHAPEN.

sandalky

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com