Ďalšia novinka v našej ponuke, barefoot celoročky FLEUR

FLEUR sú štýlové dámske barefoot celoročky v nadčasovom dizajne. Inšpirovali sme sa Derby štýlom a pretavili ho do SHAPEN dizajnu. Precízny strih a šitie, 4 skryté dierky, voskované šnúrky, ozdobné koncovky na šnúrky, či kombinácia hladkej a lakovanej kože z nich robia elegantný luxusný kúsok.

FLEUR uvádzame v 5 farbách. Powder, Bordeaux a Black budú v našej ponuke trvalo, odtiene Earth a Indigo sú limitky a budú dostupné len v obmedzenom množstve. Sklad na nám priebežne plní a preto si ich môžeš od dnešného dňa objednať. Powder naskladníme na budúci týždeň, kedy začneme aj expedovať objednávky.

Uvádzacia zľava platí len do konca februára 2020!


Derby obuv je synonymom pre nadčasovú obuv. Vďaka charakteristickému strihu a šnurovaniu sú derby topánky vždy moderné, vhodné na každú príležitosť. Tento model bude vyzerať skvele ako k nohaviciam, kostýmu, tak i k sukni či šatám.

Svojim topánočkám dáš ešte väčší šmrnc dokúpením zlatých, alebo strieborných ozdobných koncoviek na šnúrky z našej ponuky a dokonalo ich tak zladíš k svojmu outfitu. Foto návod, ako ozdobné koncovky aplikovať, nájdeš v našom blogu.

Ak máš pocit, že ti podľa veľkostnej tabuľky nesadnú, alebo si zimomrivá, odporúčame ti dokúpiť si stielky z ovčej vlny. Vkladacia stielka zmenší vnútorný priestor približne o 0,4 cm. Pripravujeme aj vložku na kompenzáciu veľkosti bez zateplenia, na menej chladné ročné obdobia.

FLEUR sú o niečo širšie ako naše sandálky, či balerínky, no zachovali si obľúbený, Shapeňácky tvar. Ten nohu nerozširuje (nepôsobí klaunsky), ale zaručí, že sa budeš zdravo obúvať a zároveň cítiť elegantne.

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com