Čižmičky Ivy už aj v hnedej farbe

Hnedá farba doteraz v našej ponuke chýbala. Rozhodli sme sa to napraviť a do ponuky pridávame hnedé barefoot čižmičky IVY. Kvalitná hladká koža im dáva punc luxusu. V kombinácii so zlatými elementami pôsobia veľmi elegantne a štýlovo. Vyzerajú skvele s kostýmom, sukňou, či šatami, alebo aj nohavicami. Ponúkajú všetko, po čom srdce a najmä nôžka každej barefooťačky v chladnom období túži. 

Perfektne ladia s ďalšou novinkou v našej ponuke - hnedou crossbody kabelkou AUDREY. Ak si ich kúpiš spolu, získaš zľavu 10%. 

Nakupovať

Opäť sme si dali záležať na detailoch a čizmičky navrhli tak, aby pútali pozornosť. Ozdobné elementy, ako zips a nity sa určite nedajú prehliadnuť. Zips je plne funkčný a obúvanie bude tak veľmi jednoduché. Podošva je hrubá len 3,5 mm a postará sa o prirodzený kontakt chodidla s povrchom. Špička je vystužená špeciálnym materiálom s ping-pongovým efektom, aby nevznikali škaredé preliačeniny. Päta je vystužená trošku viac, aby si čižma zachovala svoj krásny tvar a "nevyšmatlala" sa. Čižmičky sú určené na suchú zimu, no zima ti v nich nebude. Majú textilnú medzipodšívku a termo penu o hrúbke 3 mm, penové podlepenie stielky navyše zaručí komfort pri chôdzi a ochráni chodidlá pred chladom.

Ak si zimomrivá, odporúčame ti dokúpiť si stielky z ovčej vlny. Ber však do úvahy, že vkladacia stielka zmenší vnútorný priestor približne o 0,4 cm, čize ak chceš čižmičky nosiť v zime, zvoľ radšej väčšiu veľkosť. Ak chceš nosiť IVY v prechodnom období, stačí sa riadiť odporúčaniami v našej veľkostnej tabuľke nižšie.

Vyslyšali sme prosby našich zákazníčok a vyvinuli nové, širšie kopytá, no zachovali sme obľúbený, Shapeňácky tvar. Ten nohu nerozširuje (nepôsobí klaunsky), ale zaručí, že sa budeš zdravo obúvať a zároveň cítiť elegantne.

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com