Novinka - krásne kabelky k tvojim barefoot topánočkám

Určite to poznáš... Kúpiš si vysnívané topánky a potom k nim zháňaš kabelku, ktorá by najlepšie ladila. Alebo objavíš krásnu kabelku a nevieš k nej zohnať vhodné topánky. Toto pochopíme len my, ženy ;).

Ja som mala tento ”problém” roky, potom prišla myšlienka, sen, založiť vlastnú značku elegantných barefoot topánok. Od začiatku som vedela, že k topánkam neodmysliteľne patria aj kabelky a že ich v našej ponuke raz chcem mať. Z kvalitných materiálov, precízne ručne ušité na Slovensku, originálne, plné drobných praktických vychytávok a hlavne dokonale ladiace k našim Shapenkám. 

Sen sa mi plní a ja vám po mesiacoch príprav s veľkou radosťou predstavujem SHAPEN kabelky. Na úvod som sa rozhodla zvoliť klasiku v podobe shopper kabelky MERYL, praktickú crossbody AUDREY a originálny kúsok, malú kabelku 5 v 1 - GRACE. 

Ako už ich mená napovedajú, inšpirovali sme sa hviezdnymi menami svetových herečiek. Každá z nás sa predsa môže cítiť ako hviezda, keď bude dokonale zladená. Ponuku kabeliek postupne rozšírime. Už teraz sa môžeš tešiť napríklad aj na ruksačiky, listovky či peňaženky.

Teraz navyše UŠETRÍŠ až 10%, ak si ich objednáš spolu. Zľava sa automaticky uplatní v tvojom nákupnom košíku. Kombinovať môžeš ľubovoľne podľa vlastného vkusu.

Nakupovať

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com