Nezmeškaj nové barefoot topánky za uvádzacie ceny!

Aktualizované 11.10.2022: Pomohli ste nám spustiť výrobu štýlovej barefoot kolekcie a rozšíriť ju o kožené prevedenie vybraných modelov. Teraz vďaka neutíchajúcej podpore na Hithit.cz pridávame sľúbené veľkosti 35 a 47. Čakajú nás posledné dni kampane. Už len do 18. oktobra môžete mať krásne nové barefoot topánky za ceny, ktoré sa nebudú opakovať! Neváhajte a uchmatnite si svoj pár, alebo túto jedinečnú akciu odporučte ďalším barefooťakom, topánky sa rýchlo míňajú.

FEELIN CHIC  FEELING UNI

GLAM - barefoot boots  COZY - barefoot winter shoes

Pôvodný text 19.9.2022: Ako milovníci minimalizmu, čistých línii a prémiových materiálov sme sami márne hľadali barefooty, ktoré by sa nám páčili. Preto sme sa rozhodli ich vyrobiť! Veríme, že sa vám budú páčiť a aj s vašou pomocou sa nám to podarí. Chceli sme kvalitné topánky, spĺňajúce všetky dôležité kritéria barefoot obúvania, s jedinečným dizajnom, ktoré dlho vydržia, budú vyrobené vo férových podmienkach, za rozumnú cenu. Aby sme už viac nemuseli robiť kompromis medzi pohodlím, zdravím a krásou!

Všetko dôležité na výrobu topánok už máme pripravené. Čaká nás len posledný krok. S vašou podporou dokážeme spustiť výrobu našej prvej kolekcie barefoot topánok na miskových podošvách. Na oplátku vám na ne dáme naozaj velkú ZĽAVU! Kúpou topánok na Hithit.cz podporíte spustenie výroby našej novej barefoot kolekcie a získate vami vybrané topánky s jedinečnou zľavou. 

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com