​POPPY – uzavreté barefoot sandálky (nielen) na špeciálne príležitosti

Milé naše Shapeňáčky, už teraz myslíme na blížiace sa večierky, či plesy a preto by sme vám radi predstavili nový model uzavretých barefoot sandálok (nielen) na špeciálne príležitosti - POPPY. Rozširujeme tak našu kytičku o ďalšiu kvetinovú krásku a pevne veríme, že sa do nej zaláskujete aj vy.

POPPY uvádzame v 5 farbách, o ktoré ste prejavili najväčší záujem. Sú nimi čierna klasika s antracitovými aplikáciami, nežná Nude s medenými odleskami, červená ako divý mak so striebrom, béžová Latte dokonale ladiaca so zlatom a karibská modrá Caribbean v kombinácií so striebrom.

    

   

Sandálky POPPY budú vyrábané vo veľkostiach 36 - 43. Uvádzacia cena nového modelu je 77 eur (1999 Kč). Čím sa odlišujú od balerínok Tulip? Hlavne strihom. Vďaka vykrojeniu ich môžeme označiť za prvé barefootové lodičky. Pätu sme urobili vyššiu, vyformovali ju a viac uzavreli. Ak ti nesadli Tulipky práve na päte alebo ti boli v stredovej časti široké, tieto by už sadnúť mali. Vďaka strihu sú oproti Tulipkom o 2 mm dlhšie, ale aj o 2 mm širšie a teda ak si bola niekde medzi dvoma veľkosťami, teraz by to mohlo byť tip top. Už klasicky sa dá remienok vytiahnúť a kombinovať s remienkami z Tulipkov, ktoré už doma máš, alebo budeš mať. Sandálky fantasticky ladia aj s našou zlatou ozdobou. Mimochodom, všimla si si, ako remienok prechádza tajným otvorom v päte?

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com