Spúšťame SHAPEN barefoot e-shop!

Milé moje Shapenáčky, mám pre vás 2 veľké novinky ;-). Od dnes spúšťame SHAPEN e-shop! Makali sme na ňom pol roka a snažili sme sa ho urobiť tak, aby bol čo najzrozumiteľnejší, aby ste sa v ňom jednoducho orientovali, aby lahodil oku a ponúkol aj zaujímavosti zo sveta barefootu.

Za 3/4 roka sme si vymenili cez Facebook tisícky správ, postrehov, skúsenosti, vždy som sa k vám snažila pristupovať individuálne a tak, aby ste boli spokojné. Bolo to pre mňa ale veľmi časovo náročné, mnohé z vás vedia, že často odpovedám v neskorých nočných hodinách a cez víkendy.

Rada by som SHAPEN posunula ďalej lebo nápadov je veľa, no kvôli administratíve nebol čas všetky realizovať. Verím, že vďaka e-shopu a automatizovaniu sa všetky plány podarí zrealizovať rýchlejšie :-). Stále ale platí, že ma môžete kontaktovať v správach na Facebooku alebo e-mailom, rada odpoviem na všetky vaše otázky.

E-shop budeme ešte pár dní ladiť, tak nám malé nedostatky v úvode, prosím, prepáčte. Budem rada aj za vaše postrehy, prípadne čo by ste ešte vylepšili. Funkcionalít na webe máme veľa, postupne vám ich všetky predstavím. Zatiaľ len toľko, že máme verziu v EUR a CZK, platba kartou je možná zatiaľ len v EUR verzii, v CZK verzii máme zatiaľ možnú len platbu prevodom na náš český účet.

Druhou dobrou správou je, že sme si pre vás pripravili BAREFOOT FRIDAY akciu. Všetky topánočky, ktoré máme skladom, môžete teraz mať od 29.11. až do nedele 1.12.2019 s 20% zľavou, stačí použiť kód BF20. Touto akciou sa vám chcem z celého srdca poďakovať za doterajšiu podporu, milé slová, ale aj konštruktívnu kritiku, lebo to všetko nás poháňa ďalej.

Mia

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com