3 dôvody, prečo sú biele tenisky populárne

Biele tenisky tvoria základ v šatníku. Sú jednoduché na kombináciu s rôznymi kúskami oblečenia, farbami či doplnkami a dajú sa nosiť elegantne aj športovo, taktiež v barefoot prevedení pre fanúšikov pohodlnej obuvi. Prečo je tomu tak?

1. Sú nadčasové

Na základe ich nadčasového a jednoduchého vzhľadu sa považujú za obuv, ktorá sa hodí k všetkému. Rifle s košeľou, letné šaty či sako s nohavicami? Siahnete po bielych teniskách. Chystáte sa niekam na výlet a v kufri máte priestor len pre jeden pár topánok? Biele tenisky to vždy vyhrajú. Netreba sa báť, že sa svetlé topánky ľahko zašpinia a budú rýchlo nenositeľné, opak je pravdou. Jednoduchým čistením či starostlivosťou vydržia takéto tenisky dlho. Napríklad naše barefoot tenisky FEELIN CHIC sú vyrobené z kvalitnej hladkej kože, aj vo vegánskom prevedení, ktoré sa veľmi ľahko udržiavajú. Sú ušité z kvalitných, odolných materiálov a majú prešitú podošvu, čo zabezpečí, že sa stanú vašimi spoločníkmi na niekoľko rokov.

2. Celoročne moderné

Biele tenisky sa môžu nosiť celoročne. Na jar k pastelovým farbám, kedy biela nenaruší farebnosť, no elegantne ju doplní. V lete, kedy s bielymi teniskami krásne vynikne opálenie a neskôr na jeseň, kedy biela jednoznačne zasvieti v kope lístia.

3. Unisex

Vhodné pre obe pohlavia. Ak chcete potešiť svojich blízkych a poznáte veľkosť ich nôh, biele tenisky sú garancia spokojnosti. Chcete oživiť ich look? Skombinujte ich s farebnými šnúrkami. Každý módny trend má tendenciu skončiť po jednej sezóne, no biele tenisky prekročili rámec trendu a stali sa stálicou v šatníku ľudí po celom svete. Tenisky sú rozumnou investíciou do vášho šatníka ako topánky, po ktorých budete siahať každý deň, bez ohľadu na ročné obdobie.

My hovoríme jednoznačne ÁNO bielym teniskám a odporúčame vyskúšať ich barefoot verzii. Sú oveľa pohodlnejšie, zdravšie a príjemnejšie pre vaše nohy, samozrejme aj v bielom prevedení.

Nakupovať

2024 © Shapenbarefoot.com - Všetky práva vyhradené. | E-shop na mieru vytvoril Vibration.sk

SHAPEN s.r.o., Kamenná 10, Bratislava 84110, 0903123456, info@shapenbarefoot.com